Klubimme kokoontui perinteiseen syyskokoukseen. Kokouksen alussa meillä oli ilo vastaanottaa klubimme jäseneksi Sepänhaan perustajajäsenen poika Hannu Lahtonen. Hannulla on pitkäaikainen toimittajatausta ja hän on toiminut näkyvillä paikoilla mm. Kauppalehdessä.

Pressa-Hessu toivottaa Hannun tervetulleeksi Sepänhaan jäseneksi

Varsinainen vuosikokous pidettiin kokeneen jäsenemme Jussi Kuusiston johdolla. Sihteerinä toimi Heikki Lauronen ja pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Simo Veistola ja Tapio Lilja. PP Simo esitteli toimintakertomuksen, jossa pääpaino oli kauden erinomaisissa tapahtumissa. Tämän jälkeen Heikki esitteli edellisen kauden tilinpäätöksen, jonka kokous totesi oikein laadituksi ja hallitukselle myönnettiin sitä myötä vastuuvapaus kaudesta.

Tulevan presidentin, Heta Saarisen, ollessa työmatkalla Saksassa, esitteli istuva presidentti tulevan kauden toimihenkilöehdotuksen. Kokous kävi keskustelua toimikunnista, joista sovimme säilytettävän ainoastaan julkisuuskuva- ja jäsenyystoimikunnat. Perustamme toimikuntia jatkossa tarvepohjalta.

Toiminnan tarkastajiksi valittiin edellisen kauden vastaavat Juhani Kuusisto ja Matti Ryyppö. Lopuksi kokouksen puheenjohtaja Jussi Kuusisto päätti vuosikokouksen.

Todettakoon vielä, että viiniarvonnan voitti jälleen ja ties monennenko kerran Jari Kaunisto! Onnea voittajalle….kai….:)