ROTAKIDS PATIKKAPOLKU 23.9.2023

Järjestämämme Forssan RotaKids Patikkapolku onnistui lauantaina 23.9.2023 sateenuhasta huolimatta hyvin. Se houkutteli mukavasti seudun lapsiperheitä – lapsia, äitejä, isiä, mummoja ja vaareja – nauttimaan puistokaupunki Forssan upeista puistoista ja samalla lapset ratkoivat rastien tehtäviä ja vanhemmat saivat tietoa Rotarysta ja sen Mahdollisuuksien Verkosta rasteja miehittäneiltä rotareilta.

Forssan Kehräämöltä Luontomuseon edestä lähtenyt patikkapolku oli noin kolmen kilometrin mittainen ja sen varrella oli kuusi RotaKids-rastia ja lisäksi SPR:n ensiapuryhmän rasti, jota miehitti valmiustilassa oleva ensiapuryhmä kalustoineen. Polku vei takaisin Kehräämölle ja museosuunnistukseen Luontomuseossa, jonne oli vapaa pääsy. Lopuksi lapset palkittiin pikkupalkinnoilla, joita oli saatu eri yhteistyökumppaneilta ja lisäksi Forssan kaupunki tarjosi tikkarit, koska tapahtumamme oli myös Forssa Sata-tapahtuma.

Reitin kiersi noin sata henkilöä ja luontomuseon vielä jonkun verran enemmän. Tapahtumassa talkoissa oli yhteensä lähes 20 Sepänhaan Rotaryklubin ja Forssan Rotaryklubin jäsentä ja heidän puolisoaan.

Tässä kuvia tapahtumasta: