Pitkän joulutauon jälkeen Scandicin Molski -neuvottelutilaan kokoontui tiistaina 8.1.2019 hyvin levänneitä ja tyytyväisiä rotareita. Kevätkausi aloitettiin juhlallisesti, kun jäsenistöä tiedotettiin Veikko Valennon kunniajäsenyydestä. Veikko on ollut mukana rotarytoiminnassa jo kuudella vuosikymmenellä ja osallistunut aktiivisesti viikkotapahtumiin myös viime kausien aikana – kunniajäsenyys ei siis ollut vain perusteltua, vaan enemmänkin itsestäänselvyys. Tapahtuman kunniaksi Veikko luovutti klubille rotarykirjallisuutta vuosilta 1957 ja 1960, jäsenmatrikkelin ja sääntökirjan muodossa. Koko jäsenistö onnittelee lämpimästi Veikkoa kunniajäsenyydestä.

Kunniajäsen Veikko Valento

Viikkotapahtumassa puheenvuoron käytti myös Heikki Lauronen, joka esitteli klubimme jäsenkehityksestä kokoamansa yhteenvedon, herättäen sillä toivottua keskustelua ja ajatustenvaihtoa. Kevään aikana on tarkoitus saada joukkoon lisää aktiivisia rotareita ja elävöittää näin toimintaamme.

Klubipresidentti Heta esitteli lopuksi jäsenille kevään ohjelman. Tulevien kuukausien aikana päästään muun muassa kokeilemaan ensi kertaa aamiaiskokousta, inspiroitumaan nuoren yrittäjän näkemyksistä, tutustumaan alueen yrityksiin, nauttimaan musiikkielämyksestä RSOn konsertissa sekä kuulemaan omien jäsenten ja vieraiden puheenvuoroja. Kevään eduskuntavaalit tuovat vieraiksemme kolme oman talousalueemme naisehdokasta, joiden vaaliteemoista ja tavoitteista kuulemme maaliskuun viikkotapahtumissa. Piirin tapahtumista mainittakoon helmikuussa järjestettävä Rauhankonsertti, Forssassa maaliskuulla järjestettävä PETS ja huhtikuulla rotarit yhteenkeräävä piirikonferenssi. Myös hankkeemme etenevät kevään aikana, niin piiriapurahan saanut Kenia -hankkeemme kuin uuden äärellä oleva The Goodfather -projektimme.

Rotaryt kuulolla

Ohjelma löytyy jo kokonaisuudessaan klubin nettisivuilta. Tervetuloa tapahtumiin! Muistattehan, että tapahtumat ovat aina avoimena myös aveceille ja ystäville.