Vuosivaihtoon USAn Minnesotaan elokuussa lähteneellä vaihtarillamme, Tuomas Kallioniemellä, on nyt takanaan ensimmäinen vuosineljännes ikimuistoisesta vaihto-oppilasvuodestaan. Olemme seuranneet Tuomaksen kotiutumisen sujumista ja saaneet häneltä ilahduttavia viestejä jo kertyneistä kokemuksista.

Tuomas Kallioniemi NYn korkeimmassa rakennuksessa One World Observatoryssa elokuussa 2018. (credits: Tuomas Kallioniemi photo album)

Lukuvuoden aloitus sujui Tuomakselta erinomaisesti, vaikka suuri koulu aluksi sokkeloiselta tuntuikin. Iloisen ja avoimen Tuomaksen kaveripiiri on kasvanut vauhdilla, hän on päässyt toiveidensa mukaisesti osaksi koulunsa jenkkifutisjoukkuetta ja jääkiekkokausikin on alkanut vallan hienoissa merkeissä. Jenkkifutisjoukkueen menestys saattaa viedä Tuomaksen joukkueen mukana State Tournamentiin, joka pelataan US Bank Stadiumilla, jossa Minnesota Vikings pelaa kotiottelunsa. Arki on siis koulun ja harrastusten myötä kovin kiireistä, mutta aktiivisen hymy ei hyydy.

Tuomas jenkkifutiskentällä. (credits: Tuomas Kallioniemi photo album)

Elämyksiä on kertynyt myöhemmin muisteltavaksi ja vaihtarivuoden aloittanut New Yorkin viikko rikastutti Tuomaksen elämys- ja kuvasaldoa usealla hienolla hetkellä ja otoksella. Home Coming oli ollut Tuomaksen koulussa melko vähälle huomiolle jäänyt tapahtuma. Halloween ja Kiitospäivä -tunnelmia saamme varmasti lukea seuraavasta Tuomakselta saapuvasta sähköpostista. Sepänhaan Instagram-tilin postauksesta löydät lisää Tuomaksen lähettämiä kuvia. Jäsenistö toivottaa Tuomakselle mitä parhainta vaihtarivuoden jatkoa.

Tuomas ensimmäisessä baseball pelissä – Go Twins! (credits: Tuomas Kallioniemi photo album)