Viikkokokouksessamme vuorossa oli tällä kertaa poliisissa esimiehenä työskentelevän rikoskomisario Tomi Revon esitys kokemuksistaan työuransa varrelta. Esitys oli erittäin mielenkiintoinen ja kertoi mm. aikoinaan nuorena esimiehenä aloittaneen ihmisen tuntoja ja kokemuksia esimiesuran alusta. Tomi kertoi ottaneensa sellaisen ryhmän johdettavakseen, jossa oli useita häntä paljon kokeneempia työntekijöitä ja jopa entinen esimies.

Poliisina joutuu joskus kiperiin tilanteisiin, joissa on pystyttävä päättämään nopeasti ja esimiehenä myös kyettävä kantamaan vastuu päätöksestä. Pienemmässä kaupungissa oli myös näköalapaikka oppia poliisityötä, sillä rajallisten henkilöresurssien vuoksi nuori poliisimies osallistui kaikkiin paikallisiin tehtäväviin.

Rikoskomisario Tomi Repo kertoo kokemuksistaan poliisiesimiehenä

Omassa kotikaupungissamme Forssassa voi kulkea suhteellisen turvallisin mielin, sillä täällä on perin harvinaista, että tavallisten ihmisten kimppuun hyökätään kaupungilla kuljettaessa.

Iloisia Sepänhaan jäseniä kokouksen päätteeksi. Kuvassa vasemmalta Veikko Valento, Martti Mustonen, Kauko Korko, sihteerimme Heta Saarinen, Timo Pursiainen, Pressa-Hessu, Kari Pohjola, Jaakko Kuusinen, Timo Lahti, Tomi Repo, Jari Kaunisto, Matti Ryyppö, Simo Veistola, Tapio Lilja, Jussi Kuusisto, Jyrki Jokinen, Hannu Mansikkamäki ja tämänkertaisen viiniarvonnan voittaja Hannu Ruotsi. Kuvan otti Kimmo Leino