Seniorihaastatteluvuorossa oli Matti Ryyppö, jolla oli syytä juhlaan. Matti oli saanut Suomen Kiinteistöliitto ry:n kultaisen kunniamerkin ansiokkaasta työstä toimialan hyväksi. Tämän lisäksi Matilla oli syntymäpäivä – Matti täytti tänään 55….eikun 65 vuotta. Paljon onnea Matti saavutusten ja syntymäpäivän johdosta toivottaa koko Sepänhaka!

Matti esittelee saamaansa kunniakirjaa. Juhlapäivän kunniaksi Matti tarjosi herrasmiehenä lasit kuohuviiniä osallistujille

Matti kertoi haastattelussa saaneensa 1970-luvulla silloisen työnantajan toimitusjohtajalta pyynnön ryhtyä pankkiin perustettavaan kiinteistöliiketoimintaan isännöitsijäksi. Matti suostui ja jatkoi niissä tehtävissä vuoteen 1988, jolloin hän ryhtyi yrittäjäksi eli perusti siis isännöintifirmansa. Alun perin tarkoituksena oli vain saada itselle leipäpuu isännöinnistä, mutta eteen tulleet mahdollisuudet ja myöhemmin yritykseen liittynyt poika innostivat kasvuun. Liiketoiminta laajeni siis kiinteistövälitykseen ja taloyhtiöitä tuli hoidettavaksi alun noin kymmenen lisäksi toistasataa asuntoyhtiötä.

Matti kertoo haastattelussa uransa vaiheista.

Suurimpia haasteita Matin uralla on ollut seurata, kun taloyhtiön asukkaat eivät ole olleet halukkaita hoitamaan yhtiötään sen edellyttämällä tavalla ja sitten ajan myötä havahtuvat mittaviin rakenteellisiin ongelmiin. Tämä on tietysti ollut raskastakin, sillä kovin monella suomalaisella mittavin omaisuus on juuri asunto. Johtamislogiikastaan Matti kertoi, että hän on halunnut johtaa esimerkillään. Niin ikään kävi selväksi, että Matti on ollut työorientoitunut koko ikänsä.

Tilaisuuden lopuksi osallistujat antoivat Matille raikuvat aplodit seisaaltaan