Kevään 2019 RYLA-kurssin juhlalliset päättäjäiset pidettiin 7.3. FAI:n ruokalassa. Luentosarja oli kaikkiaan jo 14. Todistuksen sai tänä vuonna peräti 49 opiskelijaa ja aikojen alusta niitä on kirjoitettu 332.

RYLA-koordinaattori Jari Kaunisto avasi päätöstilaisuuden. (Kuva: Jaakko Kuusinen)

Tilaisuuden avasi RYLA-koordinaattori Jari Kaunisto, minkä jälkeen kiitospuheensa pitivät FAI:n osalta Kuntayhtymän johtaja Maaria Silvius, piirikuvernööri Risto Suviala rotareiden puolelta, HAMK:in edustajana koulutuspäällikkö Tero Ahvenharju ja lopuksi oppilaiden puolesta Annika Markula FAI:sta. Kaikki painottivat omilla sanoillaan ja näkökulmillaan johtamisen ymmärtämisen, itsensä johtamisen ja toiminnan suunnittelun sekä näistä kumpuavan itseluottamuksen ja rohkeuden tärkeyttä. Näihin RYLA:mme katsotaan antavan eväitä. Kiitosta saatiin kovasti ja palaute on ollut hyvin positiivista myös kurssin aikana täytetyissä kyselylomakkeissa. Luennot ja erikseen mainiten yritysvierailut on nähty hyödyllisiksi ja ajatuksia avartaviksi.

DG Risto Suviala ja Maaria Silvius LHKKsta jakamassa RYLA-todistuksia (Kuva: Jaakko Kuusinen)

Puheiden jälkeen jaettiin todistukset Riston johdolla, minkä jälkeen ryhmityttiin komeaan ryhmäkuvaan. Lopuksi nautittiin FAI:n ravintoalan opiskelijoiden loihtima mahtava lounas; blinejä sienisalaatilla, ylikypsää sian niskaa Hassalbackan perunoilla ja jälkkäriksi pannacottaa. Kyllä oli hyvää!

RYLA-kurssilaiset, HAMKin ja FAIn väki ja rotaryt yhteiskuvassa. (Kuva: Jaakko Kuusinen)

Kiitokset kaikille onnistuneen 2019 RYLA:n järjestelyihin osallistuneille! (Teksti: RYLA-koordinaattori Jari Kaunisto)

Ps. Sepänhaan rotaryt kiittävät RYLA-koordinaattori Jari Kaunistoa ja hänen tiimiään hyvästä työstä. Kurssilaisilta saatu palaute kertoi kaiken sujuneen erinomaisesti.