Rotaritoiminnan peruspiirre on vallan ja vastuun kierrättäminen. Tästä saamme tuta konkreettisesti kauden päätöksen yhteydessä, kun vanha pressa ja hallitus väistyvät uusien tieltä. Sepänhaan vahdinvaihto tapahtui pitkän perinteen pohjalta Scandicin kabinetissa, jossa paikalla oli kymmenkunta jäsentä.

Tilaisuudessa ojennettiin kaksi PHF-tunnustusta Jari Kaunistolle ja Simo Veistolalle, molemmat tietty entisiä klubimme pressoja. Tämän lisäksi palkitsimme aktiivisia vastuunkantajia: TGf-projektin vastuulliset toimijat Juhani Kuusisto, Kari Pohjola ja Hannu Ruotsi. Lisäksi pitkäaikainen nuorisivaihtoasiamies Tomi Repo palkittiin väsymättömästä työstä rotareille tärkeän nuorisovaihdon hoitamisesta. Niin ikään pitkäaikainen rahastonhoitajamme Timo Lahti palkittiin luotettavasta työstä ja lopuksi IT-vastaavamme Kimmo Leino, joka on vastannut jokaisen päiväkokouksen etäyhteyksien luomisesta ja tietysti myös klubin nettisivujen hoitamisesta.

Kiitoksia kuluneesta kaudesta ja hyvää kesää kaikille. Niin ja tietysti onnea uudelle presidentillemme Heta Saariselle!

Alla muutamia kuvia käätyjen vaihtotilaisuudesta.

Rahastonhoitajamme Timo Lahti ja uuden hallituksen sihteeri Kari Tasala, joka toimii pressana 2019-2020

Uusi pressamme Heta Saarinen, nuorisovaihtoasiamies Tomi Repo, Kari Pohjola ja Jari Kaunisto kehuvat kilpaa toisiaan

Juhani Kuusisto, Hannu Lahtonen, Jaakko Kuusinen, Kimmo Leino ja Hannu Mansikkaniemi vaihtavat kuulumisia ennen tilaisuuden alkua