Sepänhaka ja Forssan klubi vierailivat 20 hengen ryhmällä Helkama Autolla Espoossa 1.10. Isäntänämme oli toimitusjohtaja Maija Koskela ja esitelmöimässä sekä opastamassa markkinointi- ja tuotejohtaja Jussi Kostiainen sekä johdon assistentti Riika Koivunen. Järjestelyt olivat huippuluokkaa ja siitä ryhmältämme kiitokset isännille!

Helkama Auto on vanhin yhä toimiva Skoda maahantuoja vuodesta 1947. Yhtiön omistaa kolme Helkama perheyhtiötä. Skodan maahantuonnin lisäksi Helkama Autolla on Avis ja Budget autonvuokrausliiketoiminnat sekä kiinteistöbisnes. Skodan markkinaosuus Suomessa on 9,2 % ja Octavia eniten ostettu automalli maassamme. Uusin malli on juuri lanseerattu Superb, jonka runsaista hienouksista kuulimme seikkaperäisen esityksen ja pääsimme myös tutustumaan itse autoon.

 

Helkama Auto 1

Toimitusjohtaja Maija Koskela kertoo Helkama yhtiöistä ja Helkama Auton toiminnasta.

 

Helkama Auto 2

Markkinointi- ja tuotejohtaja Jussi Kostiainen esitelmöi Suomen automarkkinoista ja Skodan asemasta niillä. Hän esitteli myös Skoda malliston ja erityisesti uuden Superbin kaikkine hienoine ominaisuuksineen.

 

Helkama Auto 4

Tutustuimme myös hartaina runsaisiin pöydän antimiin.

 

Helkama Auto 3

Jälkiruoka näyttää maistuvan.

 

Helkama Auto 5

Uusi Superb kiiltelee ryhmämme tutustuessa autoon perinpohjin isäntien opastuksella. Saattaa Astrum-Auton ovi käydä lähiaikoina?

 

Helkama Auto 6

On aika kiittää vierailusta. Sepänhaan presidentti Jari Kaunito luovuttaa klubin symbolin lasisen alasimen Maija Koskelalle.