Toukokuun kokoukset käynnistettiin tiistaina 7.5.2019 sääntömääräisellä Kevätkokouksella. Tapahtuman aluksi hoidettiin ensin perinteiset tiedotusasiat ja sitten siirryttiin noudattamaan Kevätkokouksen asialistaa.

Timo Pursiainen johti puhetta Kevätkokouksessa.

Kevätkokouksen puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Pursiaisen Timo, sihteerinä toimi klubipresidentti Heta ja pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Hannu Ruotsi ja Kari Pohjola. Kokouksen järjestäytymisen jälkeen klubipresidentti Heta esitteli tulevan kauden 2019-2020 presidentin Tasalan Karin laatiman talousarvion, Karin ollessa estynyt osallistumaan kokoukseen. Talousarvion jälkeen jäsenistölle esiteltiin Karin esittelemä toimintasuunnitelma. Molemmat dokumentit todettiin hyvin laadituiksi ja jäsenistö hyväksyi yksimielisesti niiden sisällön.

Kokouksen asialistalla oli myös kuluvan kauden aikana pyöreitä merkkipäiviään viettäneiden jäsenten huomiointi ja päivitetyn toimintaohjeen esittely jäsenistölle. Aplodeita ja jäsenistön hyväksyntä uudelle toimintaohjeversiolle. Lopuksi kuultiin vielä hankkeiden kuulumisia, kun TGF-työryhmä kertoi viimeisimmät käänteet Lika Olikaan liittyen ja Kenia -hankkeen porukka kertoi viimeisimmät uutiset Afrikasta. Hienoja hankkeita ja hyvää myötätuulta. Karin kausi alkaa varmasti reippaissa ja aktiivisissa merkeissä!