Kauden toinen tapahtuma ja samalla ensimmäinen viikkokokous pidettiin Scandicissa 8.8. normaaliin kokousaikaan. Pressa-Hessu kertoi globaalit teemat ja niihin liittyvät piirin 1410 toiveet toiminnallemme. Piirikuvernööri Erik Stenströmiä nimitettiin taannoin lehtiartikkelissa muutoksen, toiminnan ja ilon kuvernööriksi. Nämä asiat näkyvät myös Sepänhaan toiminnassa alkaneella kaudella. Globaalin teeman mukaisesti pyrimme aktivoitumaan nuorten houkuttelemiseksi jäsenistöön. Tämän uskomme olevan pidemmän aikavälin, ehkä 2-3 vuoden, realiteetti. Ja eiköhän se ole niin, että iloisena on hauskempaa.

Ohjelmassa on maamme juhlavuoden teemaan sopivia esityksiä, joissa kaksi historioitsijaa, sotilas ja poliitikko kertovat osaamisensa ja kokemustensa pohjalta näkymiä itsenäisyyden ajalta. Erityisesti sotilaalta ja poliitikolta toivomme omakohtaisia kokemuksia itsenäisyyden edistymisen vaikuttamisesta heidän tehtäviinsä. Lisäksi toteutamme luokite-esitelmiä synteesipainotteisesti, jossa toiveena on esiintyjän omakohtaisten työuran tähänastisten kokemusten ja opin jakaminen muille. Senioreiden osalta esityksiä ollaan toteuttamassa urahaastatteluina, joissa on runsaasti ns. hiljaista tietoa nuoremmille jäsenille. Tulemme myös tekemään joitakin ohjelmakokeiluja, kuten esimerkiksi yllätysohjelmakokouksia, joiden jatko määräytyy onnistumisten pohjalta.

Edellisten lisäksi pyrimme aktivoitumaan mediassa ja tätä tarkoitusta varten tulemme valitsemaan klubin PR-vastaavan. Korkeatasoisten nettisivujen lisäksi klubi toimii facebokissa ja instagramissa, joita hyödynnämme jatkossakin. Klubilla on aktiviteetteja viikoittain joulutaukoon saakka, mutta koulujen syyslomalla pidämme kokoustauon.