Rotarykausi alkaa kuluvan kauden toimijoilla hiljalleen kääntyä kohti loppusuoraa. Yhtenä merkkinä tästä on tietysti keväinen piirikonfrenssi, joka järjestettiin tällä kertaa Salossa Uskelan Rotaryklubin toimesta. Piirikonfenssien ohjelmassa on toki samoja elementtejä, mutta myös jokaisen kuvernöörin omia juttuja. Kuvernööri Erikin eräs motto on ollut ”Let’s do it Erik’s way”. Tämä on käytännössä tarkoittanut kolmea pääotsikkoa; muutos, toiminta ja ilo. Piirimme 1410 on ainoa piiri Suomessa, joka on pystynyt lisäämään jäseniään kuluvan kauden aikana, joten jotain Erik on tehnyt oikein.

Kokouksessa oli erilaisia teemaluentoja, joista alla yksi suosituimmista. Siinä viidakkotohtoriksi nimetty Jari Vainio kertoo 30 vuotisen maailmalla olon kokemuksiaan, tällä kertaa Afrikasta. Olosuhteet olivat siellä todella alkeelliset, joskus jopa vaaralliset ja tätä myötä elämä on lääkäriä opettanut.

Viidakkotohtori Jari Vainio kertomassa kokemuksiaan lääkärintyöstä Afrikassa

Välissä oli hieman kevyempikin ohjelmanumero. Siinä Teatteri Provinssin omistajiin kuuluva aviopari esitti meille kahdestaan hauskan 20 minuuttisen herraskaisen vanhan rouvan ja hänen hovimestarinsa edesottamuksista.

Teatteri Provinssin esitysrekvisiittaa

Pressa-Hessu vaimonsa Teijan kanssa piirikonfassa

Tottahan piirikokouksessa vietetään iltajuhlaa. Juhlassa puhutaan virallisesti ja epävirallisesti, syödään ja juodaan sekä lopuksi tanssitaan. Hauskaahan sellainen on.

Iltajuhlamme tunnelmaa. Vielä ollaan hieman totisia, mutta kyllä se siitä suttaantui….

Tässä vielä virallisempi kuva osallistumisesta

Järjestäjien organisoima virallisempi kuva, joka otettiin iltajuhlaan jonotettaessa

Lopuksi vielä onnittelumme PHF-tunnustuksella palkitulle Jari Kaunistolle!

Jari jännittää hieman ennen PHF:n noutoa pöydässään