Kesä lähestyy ja säiden puolesta on jo saapunut. Kesän tienoo tietää yhdistystoiminnassa kevätkokousta, jonka pidimme perinteisin menoin. Rotareiden hammaspyörä kuvaa pyörimistä, etenevää liikettä. Rotaritoiminta on koko ajan liikkeessä ja sen perusteella vastuutehtävissä kukin voi toimia vain vuoden. Vahdinvaihto lähestyy Sepänhaassa ja sen johdosta tuleva presidentti kertoi toimintasuunnitelmastaan ja sitä kautta klubin tulevan vuoden linjauksista. Tulevan kauden RI-teema liittyy innostavuuteen ja on erittäin ajankohtainen rotareissa.

Tuleva presidentti, joka on klubimme historian ensimmäinen nainen, Heta Saarinen valottaa toimintasuunnitelmansa avulla tulevaa vuotta. Erittäin hyvältä vaikutti

Kevätkokouksessa päätettiin mm. tulevan kauden jäsenmaksusta, joka pysyy ennallaan. Tästä tietysti päästään luontevasti talousarvioon, joka on niin ikään vakioteema kevätkokouksessa. Lisäksi keskustelimme tulevan kauden tapahtumista, kuten vierailusta Tartossa, Kenia-projektin jatkosta ja lisäksi kauden lopussa kesäkuussa toteutettavasta klubikyselystä. Kautta on puolitoista kuukautta jäljellä ennen kesälomia.

Kevätkokouksen osallistujia. Tässä hieman totisina, mutta kyllä porukka myös nauroi