Heta Saarinen piti mielenkiintoisen esitelmän Parkerista (Parker Hannifin Corporation), joka on markkinajohtaja maailamassa liikkeenhallinnan teknologioissa. Henkiöstöä on 58 000, toimintaa 50 maassaja liikevaihto 13 MUSD. Esitys  painottui Suomen toimintaan. Yhtiö on perustettu 1918 ja toiminut Suomessa 1971 alkaen. Forssassa toiminta on alkanut Mitronin nimissä 1988, josta sitten Vansco osti osan 2005 ja lopuksi se sitten päätyi Parkerille. Forssan/Tampereen yksikössä on nykyään 34 työntekijää lähinnä tuotekehityksessä ja hallinnossa. Yksikkö kuuluu Parkerin Electonic Controls Divisioniin, joka toimittaa asiakkailleen mm. näyttöjä, ohjausyksiköitä, product-range järjestelmiä ja motomit-järjestelmiä erilaisiin ajoneuvoihin, logistiikkaan yleensä sekä meriteollisuuteen. Amerikkalainen omistaja on tuonut toimintaan Lean-ajattelun ja systemaattisen seurannan, jota ohjataan yhtiön yhteisellä ja yhtenevällä ERP-järjestelmällä.

Mika Laine toi terveiset Ryystin Golfkisasta. Turnaukseen osallistui Sepänhaasta 8 golffaaja. Voiton vei Jouni Hautala (36 bp), pisimmän driven löi Jari Toivola ja lähimmäksi lippua-kisan vei Mika Laine.

Klubiin valittiin uudeksi jäseneksi Kalle Larsson. Tervetuloa klubiin!

 

 

HetaSaarinenParker 1

Paikalla oli täysi tupa eli 22 Sepänhaan jäsentä kuuntelemassa Heta Saarisen esitelmää Parker Hannifin Corporationista ja sen Suomen toiminnasta.