Toukokuun yritysvierailukohteena oli ennakkoon mielenkiintoa herättänyt paikallinen Leikkiset Oy. Sepänhakalaisten joukon jatkoksi saatiin myös Forssan Rotaryklubin jäsenistöä. Kevätiltaa pääsimme viettämään Leikkiset Oy:n uusissa toimitiloissa, joihin Leikkiset-tiimi onkin jo hyvin asettunut tiloja remontoiden ja ilahduttavan hienosti mm. työergonomia asiat huomioiden. On selvää, että yrityksessä työntekijöiden hyvinvointi on tärkeää ja tärkeimmästä voimavarasta huolehditaan hyvin henkilöstöä kuunnellen.

Leikkiset Oyn tiimi otti rotaryt vastaan.

Vuonna 2011 perustettu, ahnaasti kasvua hakeva yritys työllistää parhaillaan 17 henkilöä. Visiona on tarjota parempaa leikkiliikunta rakentamista, vastuullisesti ja osallistaen. Markkinajohtajan paikan vakiinnuttamisen lisäksi on tavoitteena olla suomen paras työpaikka. Vastuullisuuden lisäksi arvoina ovat rohkeus, arvostus, avoimuus ja yhdessä tekeminen. Avoimuutta ja yhdessätekemistä korostetaan sisäisen kommunikaation sekä toiminnan ohella sitkeästi myös asiakastyössä. Leikkiset haluaa luoda edelläkävijätasoisia leikki- ja liikuntapaikkoja, joiden suunnittelussa on tarkoin kuunneltu tilaajaa ja käyttäjiä. Tämän toimintamallin tukipilarina on itsekehitettyä teknologiaa (virtual reality, 3D visualisointi yms.), joiden avulla asiakkaalle voidaan virtuaalisesti esitellä ja luoda erilaisia mallinnoksia mm. ulkoliikuntapaikoista. Leikkiset auttaa asiakkaaitaan, mm. kuntia leikki- ja ulkoliikuntapaikkoihin liittyvien strategioiden laatimisessa ja tähän toimintaan liittyvien pitkänaikavälin suunnitelmissa, tarjoten dataa liikuntapaikkojen käyttöasteesta päätöksenteon tueksi.

Virtuaalilaseilla pääsi ulkoliikuntapaikan tunnelmaan.

Forssan toimitiloissa työskentelevä henkilökunta keskittyy myyntiin, suunnitteluun, logistiikkaan ja markkinointiin. Valmistus ja asennukset Leikkiset ostaa luotettavalta alihankintaverkostolta, turvallisuutta ja laatu tarkoin valvoen. Turvallisuus on luonnollisesti tärkeä asia Leikkiset Oy:n liiketoimintaa ja henkilökuntaa koulutetaan säännöllisesti. Kaikilla työntekijöillä on muun muassa valmiudet toimia leikkipaikkojen turvatarkastajan ominaisuudessa. Niinkuin Leikkisten tiimiläiset sanoivat, tässä työpaikassa on varmasti aidosti hauskaa!

Lopuksi kokoonnuttiin yhteiskuvaan.

Sepänhaka kiittää Leikkiset Oy:tä tutustumismahdollisuudesta ja järjestelyistä.