Tiistaina 4.9.2018 ohjelmassa oli yksi rotaryvuoden perinteistä – piirikuvernöörin vierailu. Saimme vieraaksemme DG Risto Suvialan, hänen vaimonsa Marjan ja AG Mikko Lindemanin. Ennen varsinaista viikkokokousta DG tapasi klubimme hallituksen, tutustuen mm. kauden toimintasuunnitelmaan ja kaudelle asetettuihin tavoitteisiin. Keskustelu oli vuorovaikutteista ja klubimme sai kiitosta muun muassa nettisivuista, aktiivisuudesta ja selkeistä tavoitteista. Kauden Rauha ratkaisee -teemaa DG pyysi vielä enemmän korostamaan ja hallitus miettiikin, miten voisimme tärkeää asiaa kauden jatkuessa toiminnassamme tuoda paremmin esille.

DG ja hallitus keskustelivat kauden teemoista ja tavoitteista

Hallituksen tapaamisen ja lounaan jälkeen DG seurueineen pääsi tapaamaan jäsenistöä. Viikkokokous aloitettiin lyhyellä tiedotusosiolla, jonka jälkeen DG käytti puheenvuoronsa. Sepänhakalaiset saivat puheenvuoron myötä tutustua DGn rotarytaipaleeseen, sekä tutustua esityksen kautta myös Riston perheeseen ja mielenkiinnonkohteisiin. DG syvensi tietämystämme kauden Ole Innostaja – Be the Inspiration -teemasta, kertoen myös kohtaamisestaan RI:n presidentin Barry Rassinin kanssa.

DG käytti innostavan puheenvuoron Sepänhaan viikkokokouksessa

Kauden teemaan liittyviä ajatuksia herätelläkseen DG kertoi meille miksi hän on rotari ja kysyi saman kysymyksen myös Sepänhakalaisilta. Vastauksia yhdisti halu palvella ja olla siten mukana kehittämässä yhteisöä ja yhteiskuntaa. DG muistutti jäseniä myös rotaryn arvoista, ja kannusti perinteiden vaalimiseen uudistumista unohtamatta ja pelkäämättä. Piirin tapahtumista DG nosti erityisesti esiin helmikuussa 2019 järjestettävän Rauha ratkaisee -teemaan liittyvän Rauhankonsertin ja tammikuussa 2019 järjestettävän, peruskoulujen 9. luokkalaisille suunnatun kirjoituskilpailun aiheesta ”Onko rauha mahdollinen?”. Sepänhaka on aktiviisesti mukana tukemassa näitä piirin tapahtumia.

Jäsenet kuuntelivat DGn puheenvuoroa.

Tilaisuuden lopuksi DG luovutti klubillemme kauden teemaa viestivän viirin ja jakoi kauden 2017-2018 aktiiveille 100% läsnäolopinssit. Sepänhakalaiset kiittävät DG Risto Suvialaa, hänen vaimoaan ja AG Mikko Lindemania vierailusta.

DG luovutti Sepänhaalle kauden ”Ole Innostaja” -teemaa viestivän viirin.

DG jakoi kauden 2017-2018 aktiiveille 100% läsnäolopinssit.