Pressan tervehdys

 

Rotaryvuoden teemana on muutos – ”making a difference”. Sillä haetaan näkyvyyttä, aktiivisuutta, houkuttelevuutta ja nuoria jäseniä toiminnan jatkuvuuden turvaamiseksi. Klubimme on saanut näkyvyyttä mm.

aktiivisella hanketyöllä ja osallistumalla seudun tapahtumiin. Tästä voinee päätellä, että klubimme on kehittänyt toimintaansa viime vuosien aikana. Toisaalta myös meidän täytyy uudistua. On sanottu, että yhdistystoiminta on haasteissa kaikkialla maassamme. Ruuhkavuosia elävät nuoret aikuiset eivät yksinkertaisesti ehdi kaikkeen aiempien vuosikymmenten malliin. Lienee kuitenkin niin, että hyödylliseen ja mukavaan toimintaan on motivaatiota osallistua.

Uskon, että saamme vaiheittain kehitettyä edelleen toimintaamme siten, että erityisesti nuoremmat jäsenet saavat tilaisuuksia oppia ja hyötyä rotaritoiminnasta. Piirikuvernöörin yksi tärkeä teema on ”rotary is fun- rotaritoiminta on hauskaa”. Sitä sen mielestäni tulee olla. Vaikka haemme muutosta, on kaikenikäisten jäsenten viihdyttävä mukana. Jäsenistömme on fiksua, kokenutta ja osaavaa, joten miksi emme hyödyntäisi tätä entistä enemmän toiminnassamme – rentoa otetta unohtamatta. Koen olevani seuraavan vuoden palvelutehtävässä teitä varten.

Toivottavasti ohjelma kiinnostaa teitä ja osallistutte aktiivisesti toimintaan ja sen kehittämiseen. Tehdään alkaneesta rotarivuodesta hyödyllinen ja hauska. Nähdään siis yhteisissä aktiviteeteissa.

 

Terveisin

 

Heikki Lauronen

 

presidentti 2017-2018

Sepänhaan Rotaryklubi, Forssa